It is currently Sat Nov 17, 2018 9:44 am

All times are UTC


Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: S1 not starting
PostPosted: Mon Nov 02, 2015 9:17 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2015 10:00 pm
Posts: 53
I think I am having a blonde moment. Where do I plug the immobiliser bypass to. The top of the immobiliser looks like it won't come off. Does the immobiliser come apart? Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S1 not starting
PostPosted: Tue Nov 03, 2015 4:12 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 30, 2003 11:00 am
Posts: 3300
Location: No Fing idea ..
Trace bunch of black wires and you find a white multi pin connector.
Pull two halves of that connector apart and then it's obvious :-)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: S1 not starting
PostPosted: Sat Nov 07, 2015 12:17 am 
Offline

Joined: Tue Jul 21, 2015 10:00 pm
Posts: 53
Thanks guys. We have it running. Now to leave it in for an inspection and MOT check.

Great help. I actually didn't have much of a clue with this car as I come from a back ground of VAG and BMW. Much appreciated.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group