Meta 99 Immobilser problem ??- HELP PLEASE !

<Archived> Even supercars have their flaws..
Dibba
Reactions:
Posts: 44
Joined: Mon Sep 26, 2005 12:01 pm
Location: Norfolk

Just for completness - I changed the fuel rail last night and touch wood all appears to be fine again

Very many thanks once agin for all of the advice and help over the last week !!
SeanB
Reactions:
Posts: 6775
Joined: Tue Jan 04, 2005 9:24 pm

Out of interest, what made you think the fuel rail was at fault?
Uldis
Reactions:
Posts: 3338
Joined: Mon Feb 17, 2003 12:00 pm
Location: Aberdeen, UK

Yes, that was an odd solution...
Dibba
Reactions:
Posts: 44
Joined: Mon Sep 26, 2005 12:01 pm
Location: Norfolk

To be perfectly honest I changed the fuel rail as it was extremely late and I could not think of anything else to change / what it might be.
I did not have a guage to check the fuel pressure but did have a fuel rail so on the off chance that it was something strange to do with the vac / fuel reg valve (that is integral to the rail on an elise) I changed it out of sheer desperation (and it gave me something to do other than bang my head on the gargae wall )

Fingers still crossed at present though
RoxTeddy
Reactions:
Posts: 3088
Joined: Thu Aug 01, 2002 11:00 am
Location: Bonnie Scotland

Dibba

is that it fixed then ?
muppet
Reactions:
Posts: 2
Joined: Fri Jun 23, 2006 11:50 pm

Hi there ,
Please can you help?
I have just bought a 2001 Elise Racetech and its giving me the exact same problem as yours was.
Did you ever manage to fix it?
cheers
ken
Locked